Netflix kondigt nieuwe interactieve film aan: 'Escape the Undertaker'

Netflix kondigt nieuwe interactieve film aan: 'Escape the Undertaker'
21 september 2021 om 16:55

Worstelgroep The New Day neemt het in Escape the Undertaker (2021) op tegen het spookhuis van The Undertaker. Netflix deelt vandaag de eerste trailer van de nieuwe interactieve film, waarin de kijker bepaalt wat er gebeurd.

Big E, Kofi Kingston en Xavier Woods, de WWE-worstelaars, hebben de urn nodig van The Undertaker om onverslaanbaar te worden. Maar eenmaal in het spookhuis moeten ze zien te overleven en de urn weten te bereiken. Welke kant gaan ze op? Blijven ze bij elkaar of splitsen ze zich op? Als kijker beslis je dit allemaal zelf.

Bekijk hier de trailer van Escape the Undertaker:

Dit is niet de eerste interactieve film op Netflix. De streamingdienst testte het concept uit met Black Mirror-film Bandersnatch (2018), dat een razend succes bleek te zijn. Onlangs verschenen tevens de interactieve films Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie (2021) en You vs. Wild: Out Cold (2021).

Escape the Undertaker is vanaf 5 oktober te zien (of beter gezegd, te beleven) op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die volgende maand op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Escape the Undertaker (2021)
4.2
Weten de mannen van The New Day de verrassingen in het spookhuis van The Undertaker te overleven? Jij bepaalt hun lot in deze interactieve WWE-special.
Beeld: Still 'Escape the Undertaker' via Netflix / YouTube
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sEscape the Undertaker (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws