Netflix voegt vandaag 13 films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix voegt vandaag 13 films toe: dit zijn de 10 beste
1 juni 2020 om 09:39

Aan het begin van de maand voegt Netflix doorgaans veel nieuwe films en series toe. Deze eerste dag van de maand juni lijken ze wederom aardig hun best te hebben gedaan bij het streamingplatform. Het aanbod van Netflix is vandaag namelijk 13 films rijker!

Om de keuze voor jou nóg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 10 beste films uit die vandaag zijn toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste Films films op Netflix en Beste series op Netflix.

De lijst bestaat uit heruitgebrachte films op het platform, maar ook uit nieuwe films die nog nooit eerder op Netflix te zien zijn geweest.

 1. 8.4
  Kijk op Netflix • Indiana Jones heeft maar één levensdoel: de wereld afreizen op zoek naar archeologische rijkdommen. In 1936 krijgt hij de opdracht de Ark te vinden, een vergulde kist waarin naar men zegt de restanten van de stenen tafels met de tien geboden liggen.
 2. 7.7
  Kijk op Netflix • Los Angeles, 1928. Op een ochtend, terwijl Christine is gaan werken, verdwijnt haar zoontje Walter uit het huis.
 3. 7.6
  Kijk op Netflix • Na een incident in een nachtclub in Shanghai neemt de archeoloog Indiana Jones de benen. Samen met een nachtclubzangeres en zijn jonge helper Short belandt hij in een dorpje waar een groep schurken een magische steen heeft gestolen.
 4. 7.3
  Kijk op Netflix • Agent Ichabod Crane (Johnny Depp) krijgt de opdracht het mysterie achter de moorden in het dorpje Sleepy Hollow te ontrafelen.
 5. 7.3
  Kijk op Netflix • Iedereen weet dat opgroeien moeilijk kan zijn. Ook high school studente Nadine (Hailee Steinfeld) krijgt te maken met de lastige perikelen uit de puberteit, wanneer ze verneemt dat haar oudere broer een relatie krijgt met haar beste vriendin Krista.
 6. 7.0
  Kijk op Netflix • Cady Heron wordt opgenomen bij de populairste meiden, de Plastics, van haar nieuwe school waar ze, na haar hele leven in Afrika te hebben gewoond, naar toe gaat.
 7. 6.4
  Kijk op Netflix • Kirk (Jay Baruchel) kan zijn geluk niet op. Hij is een doodgewone jongen met een uitzichtloos baantje als veiligheidsagent op het vliegveld, maar tegen alle verwachtingen in valt de adembenemende Molly (Alice Eve) voor hem.
 8. 6.3
  Kijk op Netflix • In de toekomst verlengen en verbeteren mensen hun leven met behulp van zeer dure mechanische organen, die geproduceerd worden door The Union.
 9. 6.2
  Kijk op Netflix • Na het overlijden van zijn bruid moet de rouwende kersverse bruidegom Jamie terug naar zijn geboortestad om de geest van een buikspreker te bestrijden.
 10. 5.7
  Kijk op Netflix • Babe beseft dat de Hoggetts hun land kwijt kunnen raken. De kampioensbig en mevrouw Hoggett gaan dus naar de stad in een wanhopige poging om de boerderij te redden.

Bekijk al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten