Ryan Gosling wordt 'The Wolfman' in nieuwe monsterfilm van Universal

Ryan Gosling wordt 'The Wolfman' in nieuwe monsterfilm van Universal
1 juni 2020 om 12:13

Ryan Gosling zal de hoofdrol op zich nemen in een nieuwe monsterfilm van Universal. Wolfman is onderdeel van een serie heruitgaves van monsterfilms waar het productiehuis om geroemd werd.

Hoewel er nog weinig bekend is over de nieuwe film, wordt er verwacht dat de film in het heden zal plaatsvinden. Net als het recent verschenen The Invisible Man (2020), dat een deel van het plot leende van zijn origineel, The Invisible Man (1933), maar dan met een hedendaagse twist.

Het weerwolfachtige wezen uit Wolfman verscheen eerder op het witte doek in 1935 in Werewolf of London (1935) en in The Wolf Man (1941). Ook horroricoon Bela Lugosi had in die laatste film een hoofdrol.

Het script voor de film met Gosling wordt geschreven door Lauren Schuker Blum en Rebecca Angelo. Het duo werkte eerder samen aan de populaire Netflix-serie Orange Is the New Black (2013–2019).

Er zitten nog meer monsterreboots in Universals pijplijn. Zo kunnen we een film over Renfied, de handlanger van Dracula, verwachten, geregisseerd door Dexter Fletcher. Elizabeth Banks werkt aan The Invisible Women, en David Koepp schrijft een script voor The Bride of Frankenstein. Wanneer Wolfman met Gosling uitkomt is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Drive' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Celebrities

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten