Chris Hemsworth keert terug voor vervolg op Netflix-hit 'Extraction'

Chris Hemsworth keert terug voor vervolg op Netflix-hit 'Extraction'
26 september 2021 om 14:07

Afgelopen zaterdag hield Netflix een speciaal evenement waarin aankondigingen werden gedaan over toekomstige films en series. Er waren vele sterren van de partij, waaronder ook Chris Hemsworth. Hemsworth had goed nieuws voor zijn fans, want hij liet weten terug te keren als Tyler Rake in Extraction 2, het vervolg op de Netflix-film Extraction (2020).

Extraction is geregisseerd door Sam Hargave die een bijzonder verhaal heeft. Hij begon zijn carrière in de filmwereld in 2005 als stuntman en sindsdien is hij in veel grote producties te zien geweest zoals Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006), X-Men Origins: Wolverine (2009) en in nog veel meer Marvel-films waaronder Avengers: Infinity War (2018). Extraction was zijn allereerste film als regisseur. Hij werkte hiervoor samen met Avengers: Endgame (2019)-regisseurs Joe en Anthony Russo die het scenario schreven. Hargave zal ook de vervolgfilm weer regisseren en daarvoor zal het scenario opnieuw door in ieder geval één van de gebroeders Russo worden geschreven, Joe.

Extraction was een groot succes tijdens de lockdown. Het werd een van de meest bekeken Netflix Originals ooit en er werd al snel besloten dat een vervolgfilm meer dan de moeite waard zou zijn. De fans zijn er blij mee, want de eerste film liet ons achter met een enorme cliffhanger. De grote vraag is: leeft Rake nog?

De opnames zijn reeds begonnen. Het is nog niet bekend wanneer Extraction 2 op Netflix verschijnt.

Beeld: Still 'Etraction' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand NetflixExtraction (2020)Extraction 2

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws