Alma en Dario raken in een verhitte discussie in de teaser van 'Oscuro Deseo' seizoen 2

Alma en Dario raken in een verhitte discussie in de teaser van 'Oscuro Deseo' seizoen 2
26 september 2021 om 14:40

Oscuro Deseo (2020– ) heeft sinds de release een vaste plaatst in de top 10 best bekeken series op Netflix. Toch werd er lange tijd door de fans gevreesd dat er geen vervolgseizoen zou worden gemaakt. Inderdaad werden er veel series door de streamingdienst gecanceld, maar Oscuro Deseo was daar gelukkig niet één van. De eerste teaser van het tweede seizoen is nu te zien.

Oscuro Deseo is een thriller van Mexicaanse bodem en werd speciaal voor Netflix gemaakt. De serie ging in de zomer van 2020 in première en wist maar liefst 35 miljoen kijkers te trekken. De Netflix Original volgt het verhaal van Alma, een hoogleraar rechten. Ze is getrouwd met Leonardo, een rechter die veel voor haar verborgen heeft gehouden. Samen hebben zij een dochter Zoe. Alma besluit een weekendje weg van huis door te brengen. Het eindigt in een tragedie en ze begint de waarheid over haar naasten in twijfel te trekken.

Maite Perroni duikt opnieuw in de rol van Alma en ook Jorge Poza zal weer te zien zijn als Leonardo. Ben je benieuwd wat Alma te wachten staat? Oscuro Deseo seizoen 2 is vanaf 2022 te zien, een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Oscuro Deseo (2020– )
6.5
De getrouwde Alma brengt een noodlottig weekend weg van huis door, dat de passie in haar ontbrandt, maar eindigt in een tragedie en haar ertoe brengt de waarheid over haar naasten in twijfel te trekken.
Beeld: Still 'Oscuro Deseo' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sOscuro Deseo (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws