Releasedatum van 'Tiger King' seizoen 2 bekend

Releasedatum van 'Tiger King' seizoen 2 bekend
26 september 2021 om 15:19

Drie dagen op rij al is er nieuws over Tiger King (2020). Het begon allemaal met de eerste beelden van het nieuwe seizoen, vervolgens uitte Carole Baskin zich negatief over de makers van de documentaire en nu is het moment dan eindelijk daar: Netflix maakt bekend dat het vervolgseizoen van Tiger King vanaf deze herfst te zien is op de streamingdienst.

Het eerste seizoen van Tiger King trok maar liefst 64 miljoen huishoudens in de eerste vier weken na de releasedatum in maart 2020. De opnames van het tweede seizoen hebben ongeveer een jaar geduurd. De makers namen voor het tweede seizoen een stuk minder de tijd dan voor het eerste seizoen. Hoofdpersoon Joe Exotic, wiens echte naam Joseph Maldonado-Passage luidt, is sindsdien veroordeeld tot een gevangenisstraf van 22 jaar voor het inhuren van twee moordenaars om rivaal Carole Baskin om het leven te laten brengen.

Ook Amazon zag hoe succesvol deze Netflix-documentaire geworden is en hoopte daarin te delen door het maken van een serie over Joe Exotic. Om onbekende redenen werd dit plan echter niet doorgezet en werd de serie, nog voordat het de pre-productie inging, gecanceld

Seizoen 2 van Tiger King is vanaf 17 november te zien op Netflix.

Tiger King (2020)
7.5
Deze docuserie werpt een licht op fokprogramma's voor grote katachtigen in een bizarre onderwereld vol excentriekelingen die te gek zijn om te geloven.
Beeld: Still 'Tiger King' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixTiger King (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws