Netflix deelt nieuwe beelden en releasedatum van 'Cobra Kai' seizoen 4

Netflix deelt nieuwe beelden en releasedatum van 'Cobra Kai' seizoen 4
26 september 2021 om 15:58

Cobra Kai (2018– ) doet het al jaren goed op Netflix en staat bekend als een spin-off van de nostalgische Karate Kid-films. Het was al een tijdje bekend dat een vierde seizoen onderweg was, maar een exacte releasedatum was vooralsnog niet genoemd. Vandaag liet Netflix weten dat we vanaf het einde van dit jaar kunnen genieten van het nieuwe seizoen. De teaser is nu al te zien.

Cobra Kai speelt zich af 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karatetoernooi van 1984. Daniel LaRusso, gespeeld door Ralph Macchio, probeert met man en macht zijn leven in balans te houden, zonder begeleiding van de vertrouwde Mr. Miyagi. Hij moet het opnemen tegen zijn vorige tegenstander Lawrence, gespeeld door William Zabka, die net de beruchte Cobra Kai karatedojo heeft heropend. Zal Cobra Kai het gezicht van karate in de vallei worden?

Bekijk hier de nieuwe beelden:

De serie is geproduceerd en geschreven door Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg. Deze herfst nog zal het team beginnen met de opnames van het vijfde seizoen. De opnames vinden plaats in Atlanta, waarna de nieuwe afleveringen naar alle waarschijnlijkheid nog in 2022 op de streamingdienst verschijnen.

Seizoenen 1 tot en met 3 van Cobra Kai zijn nog steeds te streamen. Wie uit de strijd komt als grote winnaar kunnen we vanaf 31 december zien op Netflix.

Cobra Kai (2018– )
8.6
'Cobra Kai' speelt zich 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karatetournooi in 1984 af. Johnny Lawrence is op zoek naar verlossing enstaat op het punt zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen.
Beeld: Still 'Cobra Kai' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sCobra Kai (2018– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws