Riot Games brengt animatieserie 'Arcane' naar Netflix, trailer nu te zien

Riot Games brengt animatieserie 'Arcane' naar Netflix, trailer nu te zien
26 september 2021 om 16:32

Het iconische spel League of Legends komt binnenkort naar Netflix in de vorm van een animatieserie genaamd Arcane (2021– ). Actrice Hailee Steinfeld zal hierin te horen zijn als het hoofdpersonage Vi. Het verhaal speelt zich af in de League of Legends Universe en is gecreëerd door Riot Games. Arcane verschijnt deze herfst nog op Netflix en de eerste trailer is nu te zien.

Arcane zou oorspronkelijk in 2020 al uitkomen, maar net als bij vele andere producties, moest de release door de pandemie worden uitgesteld naar een later moment. Hoewel Arcane een animatieserie is, is het niet bedoeld voor jonge kinderen. Net als het spel waarop de serie is gebaseerd, is Arcane gemaakt voor een publiek van ouder dan 14 jaar en betreft het onderwerpen voor volwassenen. De serie zal over een tijdspanne van drie weken worden uitgebracht op Netflix. Tegelijkertijd wordt Arcane op China's Tencent Video website uitgebracht.

Naast Steinfeld zullen ook Ella Purnell, Kevin Alejandro, Katie Leung, Jason Spisak, Toks Olagundoye, JB Blanc en Harry Lloyd te horen zijn in de serie. De animatiebeelden zijn in samenwerking met Riot Games gemaakt door Fortiche Productions.

Arcane is vanaf zaterdag 6 november te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Arcane' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sArcane (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws