Louis Partridge opnieuw te zien als Lord Tewkesbury in 'Enola Holmes 2'

Louis Partridge opnieuw te zien als Lord Tewkesbury in 'Enola Holmes 2'
26 september 2021 om 17:11

Tijdens het grote Netflix-evenement van zaterdag 25 september, was er kort contact met Louis Partridge. De acteur zei niet veel, maar zijn verschijning was genoeg om te begrijpen waar Netflix naar hint: Partridge zal opnieuw te zien zijn als Lord Tewkesbury in het vervolg op Enola Holmes (2020), Enola Holmes 2. Bekijk het korte fragment en oordeel zelf.

Eerder werd al bekendgemaakt dat hoofdrolspelers Millie Bobby Brown en Henry Cavill terug zouden keren voor Enola Holmes 2; of ook Helena Bonham Carter opnieuw te zien zal zijn, is nog niet bekend. Bonham Carter was in de eerste film te zien als de moeder van het hoofdpersonage Enola.

Ik kan niet wachten om weer samen te werken met mijn Enola Holmes-familie. Ik heb een speciale band met Enola. Zij is sterk, onbevreesd en dapper.

Millie Bobby Brown

Partridge heeft sinds de aankondiging van zijn casting nog niet gereageerd op het nieuws. Schrijver Jack Thorne en regisseur Harry Bradbeer zullen ook weer van de partij zijn voor deze nieuwe film. Deel twee zal naar alle waarschijnlijkheid gebaseerd worden op het tweede boek in de boekenreeks The Case of the Left-Handed Lady. Hierin gaat Enola op zoek naar een vermiste linkshandige vrouw, Lady Cecily.

Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe film op Netflix kunnen verwachten.

Beeld: Still 'Enola Holmes' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video'sEnola Holmes (2020)Enola Holmes 2

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws