Netflix kondigt spin-offserie aan van 'On My Block': 'Freeridge'

Netflix kondigt spin-offserie aan van 'On My Block': 'Freeridge'
28 september 2021 om 08:33

Netflix gaat aan de slag met de nieuwe serie Freeridge, een spin-off van de bestaande komedieserie On My Block (2018–2021). Terwijl deze serie in oktober het einde nadert met de release van het laatste seizoen, start een nieuw verhaal in Freeridge.

De naam van de nieuwe serie komt van de fictieve wijk in Los Angeles waar On My Block zich afspeelt. Dit keer volgen we een nieuwe groep vrienden die mogelijk een dodelijke vloek hebben ontketend, waardoor een heel nieuw avontuur begint.

Lauren Iungerich, Eddie Gonzalez en Jeremy Haft, die samen On My Block maakten, slaan de handen opnieuw ineen voor de spin-off, tevens met dezelfde producenten van On My Block.

Terwijl dit hoofdstuk in oktober wordt afgesloten voor onze OG-ploeg als ze het einde van de middelbare school bereiken, zijn we verheugd om een gloednieuwe cast van personages en verhalen tot leven te brengen in deze On My Block-spin-off. Er zijn nog zoveel meer verhalen te vertellen in Freeridge en we zijn dankbaar dat we deze reis kunnen voortzetten met Lauren, Eddie, Jeremy, Jamie Uyeshiro en Jamie Dooner.

Tracey Pakosta, hoofd van komedie bij Netflix

Seizoen 1 tot en met 3 van On My Block zijn nu te zien op Netflix. Het vierde en tevens laatste seizoen is vanaf 4 oktober te zien. Wanneer spin-offserie Freeridge op de streamingdienst verschijnt, is nu nog niet bekend. Ook zijn er nog geen castleden aangekondigd en is het onbekend of we bekende gezichten zullen terugzien.

Beeld: Still 'On My Block' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixOn My Block (2018–2021)Freeridge

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws