Alex van Warmerdams nieuwe thriller 'Nr. 10' draait vanaf vandaag in de bioscoop

Alex van Warmerdams nieuwe thriller 'Nr. 10' draait vanaf vandaag in de bioscoop

Naast de langverwachte release van No Time To Die is het vandaag ook een mooie dag voor de Nederlandse cinema. Nr. 10 (2021), de nieuwe zwartkomische thriller van Alex van Warmerdam, is namelijk vanaf nu in de bioscoop te zien.

De film gaat vandaag in première als slotfilm op het Nederlands Film Festival, maar is tegelijkertijd ook al in bioscopen door heel het land te bekijken. Over het plot van Nr. 10 weten we nog maar weing, en zo ziet van Warmerdam het graag. De regisseur verzocht journalisten dringend om zo min mogelijk over het plot van zijn nieuwe film te schrijven, zodat iedere kijker er helemaal zonder aannames ingaat.

Wat we wel weten is dat de film draait om een theatergezelschap dat toewerkt naar een voorstelling en de zoektocht naar de mysterieuze afkomst van een van de acteurs. Bekijk de trailer hier:

Van Warmerdam regisseerde niet alleen, maar schreef ook het scenario van zijn nieuwe film. De hoofdrollen in Nr. 10 worden gespeeld door Tom Dewispelaere, Frieda Barnhard, Pierre Bokma, Hans Kesting, Anniek Pheifer en Jan Bijvoet.

Nr. 10 (2021)
7.0
Een theatergezelschap werkt toe naar de première. Günter, een acteur, is als kind door een jager gevonden in een Duits bos.

Nr. 10 is vanaf vandaag in de bioscoop te zien. Hier kun je vinden waar en wanneer de film bij jou in de buurt draait. Ons volledige bioscoop-overzicht vind je hier.

Beeld: Still 'Nr. 10' via Filmdepot

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsNr. 10 (2021)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws