Nieuw op Netflix: mysterieuze horrorfilm 'Fever Dream'

Nieuw op Netflix: mysterieuze horrorfilm 'Fever Dream'

Twee jonge moeders bouwen een beladen relatie met elkaar op in Fever Dream (2021). De mysterieuze horrorthriller is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Jonge moeder Amanda ontmoet Carola, die overduidelijk een groot geheim met zich meedraagt. Het gaat om David, haar zoon. Wat is hier precies aan de hand? Wat gebeurt er met Amanda en waar is David? De beladen verhouding tussen Amanda en Carola leggen een dreigende milieuramp en een spirituele crash bloot…

Bekijk hier de trailer van Fever Dream:

De hoofdrollen worden gespeeld door María Valverde, Dolores Fonzi, Guillermo Pfening en Germán Palacios. Hoofdrolspeelster Valverde is eind september tevens te zien op Netflix in de hoofdrol van Fuimos canciones (2021). De nieuwe horrorfilm is gebaseerd op het gelijknamige boek van Samanta Schweblin en is geregisseerd door Claudia Llosa, bekend van Aloft (2014).

Afbeelding via Netflix / Diego Araya
Afbeelding via Netflix / Diego Araya

Fever Dream is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk ook eens onze Top 100 beste horrorfilms op Netflix.

Fever Dream (2021)
5.3
Kijk op Netflix • Een vrouw ligt ziek op bed, ver van huis. Een jonge jongen zit naast haar. Zij is niet zijn moeder, hij is niet haar zoon.
Beeld: Still 'Fever Dream' via Netflix / Diego Araya

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsFever Dream (2021)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws