Nieuw op Netflix: Margot Robbie in DC-film 'Birds of Prey'

Nieuw op Netflix: Margot Robbie in DC-film 'Birds of Prey'

Oscargenomineerde actrice Margot Robbie schittert vanaf vandaag op Netflix in Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020), de DC-film over Harley Quinn, de ex-geliefde van de Joker.

Nadat Joker het uitmaakt met Harley Quinn, raakt ze zijn bescherming kwijt en openen verschillende criminelen de jacht op haar. Ook tiener Cassandra Cain komt op een dodenlijst te staan wanneer ze een diamant met de rekeningnummers van een fortuin steelt van de gangster Victor Zsasz. Quinn, politiedetective Renee Montoya, Helena "The Huntress" Bertinelli en Dinah "Black Canary" Lance werken samen om Cassandra te beschermen.

Bekijk hier de trailer van Birds of Prey:

Robbie was onlangs wederom te zien als Harley Quinn in James Gunns The Suicide Squad (2021), waarin ze met een nieuwe groep superschurken op missie gaat. Ook zal ze te zien zijn in Gotham City Sirens, over de drie gevaarlijkste vrouwelijke criminelen van Gotham.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

Birds of Prey is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)
6.0
Kijk op Netflix • Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet.
Beeld: Still 'Birds of Prey' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBirds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws