'Dynasty' seizoen 4 vanaf volgende week op Netflix: alles wat we weten over de nieuwe afleveringen

'Dynasty' seizoen 4 vanaf volgende week op Netflix: alles wat we weten over de nieuwe afleveringen

Nog maar een klein weekje wachten tot het nieuwe seizoen van Dynasty (2017– ), de serie over de Carrington familie en hun nooit eindigende drama. Hieronder lees je alles wat we tot nu toe al weten over de tien nieuwe afleveringen, zodat je helemaal voorbereid bent.

Wat staat ons te wachten in seizoen 4 van Dynasty?

Netflix belooft ons in het nieuwe seizoen "een bruiloft, een begrafenis, een nieuw familielid en een heleboel drama, [die de inzet] verhogen voor de Colby's en Carringtons dit seizoen". De bruiloft waar naar verwezen wordt, is die van Liam en Fallon. Aan het einde van seizoen 3 zagen we hoe iedereen moest bijkomen van het uitgebreide feest in Las Vegas. Er zal in het nieuwe seizoen een les worden getrokken uit de nasleep van het vrijgezellenfeest.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Trailer seizoen 4

Bekijk hier de promo van het vierde seizoen van Dynasty:

Welke personages zien we terug?

Grant Show kruipt wederom in de huid van Blake Carrington en Cellia Machado keert terug als Cristal Jennings. Daarnaast komen ook weer Elizabeth Gillies voorbij als Fallon, Sam Underwood als Adam, Elaine Hendrix als Alexis, Alan Dale als Joseph en Maddison Brown als Kirby Anders.

Nieuw is Luke Cook, die is gecast als Kirby's ex Oliver. Hij speelt een fotograaf die naar de stad is gekomen voor een fotosessie, maar bijbedoelingen heeft. Ze komen weer met elkaar in contact, maar zijn nachtelijke feesten en drugsgebruik brengen Kirby al snel op een gevaarlijke weg.

Afbeelding via The EW
Afbeelding via The EW

Releasedatum op Netflix

Gelukkig hoeven we nu niet lang meer te wachten op de nieuwe afleveringen. Seizoen 4 van Dynasty verschijnt aanstaande vrijdag 22 oktober op Netflix. Vanaf 09:00 uur 's ochtends zijn de nieuwe afleveringen die dag te zien.

Dynasty (2017– )
7.3
Kijk op Netflix • Deze 'Dynasty' is een reboot van het origineel dat in 1981 startte. De serie draait om de twee rijke families de Carringtons en de Colbys die in een oneindige strijd verwikkeld zijn om macht en nalatenschap.

Nog meer seizoenen?

Hoofdrolspeler Elizabeth Gillies maakte eerder al bekend dat seizoen 4 niet het laatste zal zijn. Er komt namelijk ook nog een vijfde seizoen, zo werd afgelopen februari al bekend. De serie gaat dus nog even door.

Beeld: Still 'Dynasty' via The EW

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDynasty (2017– )

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws