Netflix deelt de eerste beelden van 'La casa de papel' seizoen 5B

Netflix deelt de eerste beelden van 'La casa de papel' seizoen 5B

Vandaag lanceerde Netflix de eerste beelden van het tweede deel van seizoen vijf van de populaire serie La casa de papel (2017–2021). In dit laatste seizoen komt de overval tot zijn einde. Hoe dit gebeurt, is vanaf december wereldwijd te zien op Netflix.

El Professor verzekert de groep dat hij niemand meer laat sterven voor de overval. Tokio is niet meer en de grootste vijand van de bende bevindt zich nog steeds in de bank, weliswaar gewond, maar gevaarlijker dan ooit te voren. Het ziet er ellendig uit voor de groep, maar ze móeten door.

Voordat Squid Game (2021) gigantisch populair werd op Netflix, was La casa de papel de populairste niet-Engelstalige serie op de streamingdienst. Ingehaald of niet, de serie blijft een succes en er wordt uitgebreid gespeculeerd over hoe deze spannende overval, die ons inmiddels al jaren bezighoudt, zal eindigen. In een vroeg schrijfstadium waren de schrijvers van plan alle overvallers te laten overlijden aan verscheidene terminale ziekten. De onvermijdelijke dood door deze ziekten zou dan ook de reden zijn van hun onbevangen samenwerking als overvallers. Van dat plan is inmiddels afgeweken. Benieuwd wat de schrijvers nu wel besloten hebben?

La casa de papel seizoen 5B is vanaf 3 december te zien op Netflix.

La casa de papel (2017–2021)
8.2
Kijk op Netflix • In 'La casa de papel' (Money Heist) sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje.
Beeld: Still 'La casa de papel' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sLa casa de papel (2017–2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws