Releasedatum van Harlan Coben Netflix-serie 'Stay Close' bekend

Releasedatum van Harlan Coben Netflix-serie 'Stay Close' bekend

Een maand geleden maakte Netflix bekend dat er gewerkt wordt aan een serie gebaseerd op Harlan Cobens thriller Stay Close uit 2012. Sterker nog, Netflix kondigde aan de opnames van Stay Close (2022) reeds te hebben afgerond. Naast de releasedatum deelt een van de hoofdrolspelers, Richard Armitage, ook de eerste beelden van de thriller.

Stay Close is voor een groot deel geregisseerd door Daniel O'Hara die bekend is van producties als Doctor Who (2005– ), Brassic (2019– ) en Cobens The Stranger and Safe. Naast regisseur is hij ook een van de uitvoerend producenten van de nieuwe serie.

In Stay Close volgen we drie mensen die een soepel leven lijken te leiden, maar elk van hen draagt duistere geheimen met zich mee. Megan is een alleenstaande werkende moeder, Ray die ooit een rooskleurige toekomst leek te hebben maar nu helaas vastzit in een uitzichtloze baan en Broome, een detective die de cold case van een vermist persoon maar niet van zich af kan schudden. Wanneer Megan schokkend nieuws krijgt van haar vriendin Lorraine, heeft dit verregaande gevolgen voor alledrie de hoofdpersonages. Het lijkt hun leven zelfs te ruïneren. Hoe pakken ze deze onverwachte wending aan?

Armitage die voor de serie in de huid van Ray gekropen is, postte de volgende foto's via Instagram.

Hoewel de serie gepland stond voor 2022 bestond van begin af aan al het vermoeden dat het best wel eens zou kunnen dat de serie in 2021 al te zien zou zijn. In beide gedachten bleek een kern van waarheid te zitten, want Stay Close is vanaf de laatste dag van dit jaar te zien op Netflix. Zie hieronder de eerste officiële poster:

Stay Close bestaat uit 8 afleveringen van elk ongeveer 60 minuten.

Deze nieuwe Coben-thriller is vanaf 31 december wereldwijd te zien op Netflix.

Stay Close (2022)
Het leven van drie doorsnee amerikanen wordt op zijn kop gezet door een verschrikkelijke gebeurtenis uit het verleden.
Beeld: Still 'Stay Close' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixStay Close (2022)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws