Ben Affleck schittert in de trailer van George Clooneys 'The Tender Bar'

Ben Affleck schittert in de trailer van George Clooneys 'The Tender Bar'

Na zijn samenwerking voor Netflix met The Midnight Sky (2020), neemt de acteur nu plaats op de regiestoel voor Amazon Prime Video met zijn nieuwste dramafilm The Tender Bar (2021). De streamingdienst onthult vandaag de eerste beelden en releasedatum van de film met Ben Affleck in de hoofdrol.

De coming-of-agefilm draait om J.R. Moehringer, die een vreselijke vader heeft. Daarom gaat hij op zoek naar een ander vaderfiguur, die hij vindt in zijn oom die barkeeper is. Uncle Charlie leent hem boeken en leert hem belangrijke levenslessen, waardoor hij uiteindelijk tot de universiteit wordt toegelaten. Daar ontmoet hij het meisje van zijn dromen.

Bekijk hier de trailer van The Tender Bar:

The Tender Bar is een verfilming van de gelijknamige Pulitzer Prize-winnende memoires van journalist J.R. Moehringer. De hoofdrollen worden gespeeld door Daniel Ranieri als de jonge Moehringer, Tye Sheridan als de iets oudere Moehringer, Christopher Lloyd, Lily Rabe, Max Casella en Briana Middleton.

The Tender Bar is vanaf 7 januari 2022 te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Amazon Prime Video.

The Tender Bar (2021)
6.4
Een jongen die opgroeit in Long Island zoekt naar vaderfiguren onder de klanten in de bar van zijn oom.
Beeld: Still 'The Tender Bar' via Amazon Prime Video / Claire Folger
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Amazon Prime VideoThe Tender Bar (2021)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws