Netflix organiseert dit weekend 'Squid Game'-spel in Nederland

Netflix organiseert dit weekend 'Squid Game'-spel in Nederland

"Kom je buitenspelen?" vraagt Netflix kijkers van Squid Game (2021). Dit weekend organiseert de streamingdienst in Nederland het Red Light, Green Light-spel uit de eerste aflevering van de populaire Zuid-Koreaanse serie. Durf jij het aan?

Aanstaande zaterdag 16 oktober is het spel te spelen in Maastricht en op zondag 17 oktober kan iedereen een poging wagen in Rotterdam. Ondanks dat het een 'kinderspel' is, benadrukt Netflix dat je 16 jaar of ouder moet zijn, of toestemming moet hebben van je ouder(s).

In de serie is te zien hoe iedereen die niet op tijd stil weet te staan in Red Light, Green Light, bruut wordt vermoord. Gelukkig zal dit niet het geval zijn bij het live-action spel dit weekend. Degene die de finish als eerste haalt, wint.

In Squid Game nemen 456 spelers het tegen elkaar op in een bizarre spelshow waarbij veel mensen om het leven komen. Dit alles doen ze om een enorm geldbedrag te winnen. Helaas kan er maar één de gelukkige winnaar zijn…

Squid Game (2021)
8.1
Kijk op Netflix • 456 deelnemers zetten hun levens op het spel voor de winst van 45,6 miljard in de prijzenpot. Wie faalt, sterft.

De Zuid-Koreaanse serie is inmiddels zo veel bekeken, dat het de meest succesvolle nieuwe Netflix-serie ooit is. De bloederige serie verslaat daarmee Bridgerton (2020– ). Een tweede seizoen van Squid Game lijkt onwaarschijnlijk, maar met dit succes weet je het maar nooit.

Beeld: Still 'Squid Game' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixSquid Game (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws