Halle Berry is een vechtsporter in de trailer van Netflix-film 'Bruised'

Halle Berry is een vechtsporter in de trailer van Netflix-film 'Bruised'

Oscarwinnares Halle Berry schittert binnenkort op Netflix in Bruised (2020), de dramathriller die ze tevens zelf regisseerde. De eerste trailer is nu alvast te bekijken.

Bruised vertelt het verhaal over Jackie Justice, een MMA-vechter die al jaren geen geluk meer heeft in de sport. Om mee te doen in een ondergronds gevecht wordt haar een leven in Octagon beloofd, maar dan staat haar zoon plots voor de deur, die ze als baby heeft afgestaan.

Bekijk hier de trailer van Bruised:

Hoofdrolspeelster Barry werd onlangs aangeklaagd door MMA-vechter Cat Zinganoom de Netflix-film, omdat ze een belangrijk gevecht zou hebben afgezegd om in de film mee te spelen, waarna ze te horen kreeg dat ze toch niet in de film komt.

Afbeelding via Netflix / John Baer
Afbeelding via Netflix / John Baer

Bruised ging afgelopen jaar in première op het Toronto International Film Festival en is vanaf 24 november te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Bruised (2020)
6.1
Jackie "Justice", een aan lager wal geraakte MMA-vechtster, is gefaald in het enige waar ze ooit in heeft uitgeblonken, namelijk vechten.
Beeld: Still 'Bruised' via Netflix / John Baer
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sBruised (2020)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws