Netflix werkt aan nieuwe mysterieuze fantasieserie 'Raybearer'

Netflix werkt aan nieuwe mysterieuze fantasieserie 'Raybearer'

Netflix en producent Gina Atwater hebben een nieuwe deal gesloten en zullen samenwerken aan verscheidene nieuwe projecten. Als een team zullen zij zich focussen op producties die onvertegenwoordigde personages op de voorgrond zullen plaatsen, te beginnen met een fantasieserie met de titel Raybearer.

De serie Raybearer zal worden gebaseerd op het gelijknamige boek van Jordan Ifueko. Centraal in dit verhaal staat loyaliteit, maar wat als je gezworen hebt iemand te beschermen terwijl je geboren bent om juist hem te vernietigen? Tarisai droomt altijd al van de warmte van een hechte familie. Zelf is ze in eenzaamheid opgevoed door een moeder die vaak afwezig was en bekend is onder de naam The Lady. The Lady heeft haar naar de hoofdstad van Aritsar gestuurd om de strijd aan te gaan met andere kinderen om een plaats in de raad van de kroonprins. De elf kinderen die hiervoor gekozen worden, zullen met elkaar verbonden worden door een straal die sterker is dan een bloedverbintenis. Dit klinkt Tarisai, die altijd al opzoek was naar verbintenis, als muziek in de oren. Haar moeder heeft haar echter met een andere reden op de kroonprins afgestuurd. Zij wil dat Tarisai de kroonprins doodt zodra ze gekozen is als lid van zijn raad. Is Tarisai sterk genoeg is om haar eigen keuze te maken?

Producent Atwater is bekend als een van de schrijvers van de HBO-serie Westworld. Daarnaast werkte ze ook aan films als Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015) en Mission: Impossible - Rogue Nation (2015).

Aangezien Raybearer nog maar net in ontwikkeling is, wordt de serie niet eerder dan in 2023 verwacht.

Raybearer
Nieuwe fantasieserie gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Jordan Ifueko.

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixRaybearer

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws