Victoria Pedretti en Penn Badgley bereiden kijkers voor op 'You' seizoen 3

Victoria Pedretti en Penn Badgley bereiden kijkers voor op 'You' seizoen 3

Ben je vanavond van plan languit op de bank te beginnen aan het nieuwe seizoen van You (2018– )? Dan heeft Netflix de perfecte video voor je gemaakt. Sterren van de serie Victoria Pedretti en Penn Badgley nemen je voor de zekerheid nog een keer mee door seizoen 1 en 2, zodat je weer helemaal op de hoogte bent alvorens je aan het nieuwe seizoen begint. De samenvatting is nu te zien.

Vanaf vandaag is seizoen 3 van You te zien op Netflix, een mooie start van het weekend is dus in het vooruitzicht. Pedretti en Badgley vertellen van het begin af aan wat er tot nu toe in de serie gebeurd is. Zij introduceren hun karakters opnieuw, vertellen over de ontmoeting van Joe en Beck en wat Joe doet aan het feit dat Beck reeds bezet is.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Caroline Kepnes. De makers van de serie hebben erop toegezien dat de regie eerlijk tussen mannen en vrouwen verdeeld werd. Uiteindelijk zijn er precies 15 afleveringen door een vrouw geregisseerd en 15 door een man. Het derde seizoen bestaat net als het eerste en tweede seizoen uit tien afleveringen, elk van zo'n 45 minuten lang.

You seizoen 3 is vanaf vandaag te zien op Netflix.

You (2018– )
7.7
'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).
Beeld: Still 'You' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sYou (2018– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws