Zoon van acteur Daniel Day Lewis maakt speelfilmdebuut in 'Terror On The Prairie'

Zoon van acteur Daniel Day Lewis maakt speelfilmdebuut in 'Terror On The Prairie'

Model en zanger Gabriel-Kane Day Lewis, zoon van de beroemde Oscarwinnende acteur Daniel Day-Lewis en Isabelle Adjani, zal binnenkort zijn speelfilmdebuut als volwassene maken in de Western Terror on the Prairie (2022).

Strikt gesproken is dit de tweede keer dat Day Lewis jr. in een speelfilm verschijnt, want toen hij slechts zeven jaar oud was, was hij kort te zien in de film Adolphe (2002) samen met zijn moeder Adjani. Sindsdien is hij echter niet meer op het grote scherm verschenen en leek het erop dat hij zou gaan voor een carrière in de modellenwereld en in de wereld van muziek. Nu, twintig jaar verder, zijn er dan toch de eerste signalen dat hij zijn ouders best eens achterna zou kunnen gaan.

De opnames van Terror on the Prairie zijn reeds begonnen en vinden paats in de staat Montana in de Verenigde Staten. De film gaat over een familie die net intrek genomen heeft in hun nieuwgebouwde boerderij. Vanaf dat moment worden zij geterroriseerd door een groep kwaadaardige bandieten.

Naast Day Lewis jr. zijn er ook rollen voor Gina Carano, bekend als Cara Dune uit The Mandalorian (2019– ), Matthias Hues, Nick Searcy en Travis Mills.

Terror on the Prairie wordt in 2022 verwacht, een exacte datum is nog niet bekend.

Terror on the Prairie (2022)
Een pioniersgezin wordt aangevallen in hun nieuwe boerderij en moet vechten tegen een bende die hen terroriseert.
Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopTerror on the Prairie (2022)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws