Netflix deelt eerste teaser van schattige animatiefilm 'Back to the Outback'

Netflix deelt eerste teaser van schattige animatiefilm 'Back to the Outback'

Netflix komt weer met iets leuks voor kinderen: de grappige animatiemusical Back to the Outback (2021). De film is vanaf later deze herfst te zien op Netflix en gisteren bracht de streamingdienst de eerste teaser uit.

Back to the Outback is geregisseerd door Clare Knight en Harry Cripps. De film is eveneens geschreven door Cripps maar nu samen met Greg Lessans. De Amerikaanse stemmencast is vrij uitgebreid met bekende namen en bestaat uit onder andere Isla Fisher, Tim Minchin, Eric Bana, Guy Pearce, Miranda Tapsell, Angus Imrie, Rachel House, Keith Urban, Celeste Barber, Wayne Knight en Jacki Weaver.

Een groepje gevaarlijke Australische wezens is het helemaal zat opgesloten te zitten in de dierentuin. Ze plannen een ontsnapping naar de Outback, de rimboe, waar ze thuishoren en waar ze niet veroordeeld worden voor hun schubben en scherpe hoektanden. De groep wordt geleid door Maddie, een giftige slang met een hartje van goud. Zij werkt samen met de zelfverzekerde doornduivelhagedis Zoe, de verliefde harige spin Frank en de gevoelige schorpioen genaamd Nigel. Onverwacht sluit hun aartsvijand, de koala Pretty Boy, zich bij de groep aan, ook hij wil weg uit de dierentuin. De bende ziet geen andere keus dan hem in het plan te betrekken. Het spannende avontuur gaat van start en het stel maakt een hilarische rondtrip door Australië. Ondertussen worden ze achterna gezeten door Chaz van de dierentuin die vergezeld wordt door zijn mini-me.

Back to the Outback is vanaf 10 december te zien op Netflix.

Back to the Outback (2021)
7.9
Een groep van de dodelijkste wezens van Australië zit opgesloten in reptielenhuis. Ze zijn het zat om opgesloten te zitten en om iedere dag aangestaard te worden alsof ze monsters zijn.
Beeld: Still 'Back to the Outback' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sBack to the Outback (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws