Nieuw op Netflix: 'Misfit: De Serie' met Georgina Verbaan

Nieuw op Netflix: 'Misfit: De Serie' met Georgina Verbaan

De Misfits gaan een moeilijk jaar tegemoet er is namelijk een nieuw schoolhoofd gearriveerd, Agnes. Agnes heeft drastische plannen voor de school: het moet allemaal een stuk gedisciplineerder in de hoop dat er op die manier hogere cijfers behaald zullen worden. Helaas houdt dit in dat er geen ruimte meer is voor een musical. Dat laten de Misfits zich natuurlijk niet zomaar vertellen. Misfit: De Serie (2021– ) is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Het verhaal van de Misfits begon allemaal met de eerste film Misfit (2017), al snel volgde er een tweede en derde film: Misfit 2 (2019) en Misfit 3 De Finale (2020). Hoewel deze laatste film de finale heet, is het allemaal nog niet afgelopen, want de serie neemt ons opnieuw mee op avontuur met de vriendengroep. De trailer belooft een luchtig en vrolijk verhaal dat zonder twijfel bij tieners in de smaak zal vallen.

Het nieuwe schoolhoofd Agnes wordt gespeeld door niemand minder dan Georgina Verbaan. Daarnaast zijn er ook rollen voor Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Djamila, Niek Roozen, Bente Fokkens, Noah de Nooij, Nienke van Dijk, Jill Schirnhofer, Britt Scholte, Simone Giel, Vincent Visser en Eliyha Altena.

Misfit: De Serie bestaat uit in totaal acht afleveringen die, vanaf vandaag, niet alleen in Nederland te zien zullen zijn, maar wereldwijd.

Misfit: De Serie (2021– )
7.6
Vriendengroep De Misfits werkt aan een musical, maar terwijl ze druk bezig zijn met het maken van muziek en het verzinnen van de choreografieën, krijgen ze te horen dat de musical onverwachts wordt verboden.
Beeld: Still 'Misfit: De Serie' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixMisfit: De Serie (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws