Vanaf vandaag op Amazon Prime Video: Denzel Washington zoekt seriemoordenaar in 'The Little Things'

Vanaf vandaag op Amazon Prime Video: Denzel Washington zoekt seriemoordenaar in 'The Little Things'

The Little Things (2021) is een spannende en mysterieuze dramafilm met hoofdrollen voor Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto. Deze laatste ontving zelfs een Golden Globe-nominatie voor zijn acteerprestatie. Vanaf vandaag is The Little Things te zien op Amazon Prime Video.

Hulpsheriff Deke uit Kern County, California, werkt samen met Baxter om een seriemoordenaar op te sporen. Deke heeft oog voor detail en probeert Baxter ervan te overtuigen dat het zo nu en dan nodig is de regels te omzeilen. Baxter weet niet wat hij hiermee aan moet en staat voor een dilemma. Ondertussen heeft Deke ook persoonlijke problemen die hem maar niet loslaten, hij worstelt met een duister geheim uit zijn verleden.

The Little Things kreeg in een vroeg stadium van productie aandacht van verschillende grote regisseurs. Clint Eastwood, Steven Spielberg en Danny Devito hadden alledrie interesse in de film. Uiteindelijk ging John Lee Hancock er met de eer vandoor. Hij regisseerde de film niet alleen maar schreef ook het scenario.

Ben je benieuwd of The Little Things de moeite waard is om te kijken? Lees dan hier wat onze recensent ervan vindt.

The Little Things (2021)
6.3
Hulpsheriff Joe Deacon (Denzel Washington) moet voor een routineklus op weg naar Los Angeles om daar bewijs te verzamelen voor een zaak.
Beeld: Still 'The Little Things' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoThe Little Things (2021)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws