Batman staat oog in oog met The Riddler in de eerste trailer van 'The Batman'

Batman staat oog in oog met The Riddler in de eerste trailer van 'The Batman'

The Batman (2022) is een van de meest naar uitgekeken films van DC en hoewel het plot nog altijd onbekend is, is er sinds gisteren een tweede trailer te zien. De beelden geven het publiek voorlopig weer genoeg materiaal om te analyseren. Er wordt ook druk gespeculeerd over wat personages als The Riddler, The Penguin en Catwoman precies van plan zijn terwijl Batman probeert Gotham City veilig te houden. De nieuwe beelden zijn nu te zien.

In de nieuwe trailer is te zien dat Batman het aan de stok krijgt met The Riddler, een seriemoordenaar en vaste vijand van Batman. Het is niet duidelijk wat The Riddler van plan is, maar het klinkt alsof het grote gevolgen zal hebben voor de stad.

The Batman is geproduceerd door DC-films en is een reboot van de Batman-filmfranchise. Deze reboot wordt geregisseerd door Matt Reeves met als kersverse Batman Robert Pattinson. Daarnaast zijn er rollen voor Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson, Andy Serkis, John Turturro, Barry Keoghan en Colin Farell. The Batman zal in het eerste kwartaal van 2022 in de bioscoop te zien zijn en krijgt twee vervolgfilms. Naast de in totaal drie films die op de planning staan, wordt er ook gewerkt aan een spin-off-serie door HBO Max.

The Batman is vanaf donderdag 3 maart te zien in de bioscoop.

The Batman (2022)
Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen.
Beeld: Still 'The Batman' via TMDb
Tekst: Warner Bros.

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopThe Batman (2022)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws