Dramafilm 'The Lost Daughter' met Olivia Colman komt naar Netflix, eerste trailer nu te zien

Dramafilm 'The Lost Daughter' met Olivia Colman komt naar Netflix, eerste trailer nu te zien
19 oktober 2021 om 08:52

Netflix heeft gisteren de eerste trailer van The Lost Daughter (2021) gedeeld, het regiedebuut van Maggie Gyllenhaal. De dramafilm is een verfilming van de gelijknamige bestseller van Elena Ferrante en verschijnt eind december op het platform.

The Lost Daughter ging in september in wereldpremière op het filmfestival van Venetië en sleepte daar de prijs voor Beste Scenario in de wacht. Het verhaal gaat over een vrouw op strandvakantie, wiens verblijf plotseling een duistere wending neemt als ze de confrontatie aangaat met de problemen uit haar verleden. Bekijk de trailer hier:

De film werd opgenomen in Griekenland in 2020 en de hoofdrol wordt gespeeld door niemand minder dan Olivia Colman. Daarnaast spelen ook Jessie Buckley, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard, Paul Mescal, Oliver Jackson-Cohen en Ed Harris mee in de film.

The Lost Daughter (2021)
6.7
Tijdens een strandvakantie raakt Leda (Olivia Colman) geobsedeerd door een jonge moeder en haar dochter. Hun liefdevolle relatie en met name hun luidruchtige en intimiderende familie werken op haar zenuwen.

The Lost Daughter is vanaf 31 december te zien op Netflix. De film zal ook beperkt in bioscopen draaien. Of dat laatste ook in Nederland zo is, is nog niet duidelijk. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'The Lost Daughter' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Lost Daughter (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws