Allereerste beelden van zomerse feelgood-film 'Costa!!' met Katja Schuurman en Abbey Hoes nu te zien

Allereerste beelden van zomerse feelgood-film 'Costa!!' met Katja Schuurman en Abbey Hoes nu te zien
21 oktober 2021 om 09:05

De allereerste beelden van de nieuwe Costa-film zijn nu te zien! Distributeur Dutch FilmWorks heeft vannacht de eerste teaser van Costa!! (2022) van Jon Karthaus gedeeld. Katja Schuurman vertolkt opnieuw de rol van Frida.

Frida was ten tijde van de eerste Costa! (2001) de propper van de club Costa in Lloret de Mar, maar is in de tweede film weer in Nederland. Ditmaal reist niet zij, maar haar dochter Anna (Abbey Hoes) af naar het zonnige zuiden om de zomervakantie te vieren, samen met haar beste vriendin Bibi

Bekijk de teaser van de film hier:

Costa!! is geen vervolg op de film uit 2001, maar een compleet nieuw verhaal dat zich toevallig op dezelfde locatie afspeelt. Frida is dan ook het enige personage dat terugkeert. De nieuwe cast bestaat naast Schuurman en Hoes uit onder andere Stephanie van Eer, Soy Kroon, Oscar Aerts, Ella-June Herard, Sinan Eroglu, Lisa Zweerman, Roeland Fernhout en Tina de Bruin.

In de nieuwe film volgen we Anna en Bibi in hun reis naar Lloret. Anna is natuurlijk razend benieuwd naar de club waar haar moeder vroeger werkte, maar eenmaal op locatie blijkt dat er nog maar weinig over is van Costa. Dat zit haar niet lekker, en samen een hoop nieuwe vrienden schrijft ze de club in bij de zogenaamde 'Battle of the Bars'. Lukt het ze om de glorie van vroeger weer terug te brengen? En hoe zit het ondertussen eigenlijk met de liefde?

Costa!! (2022)
Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte.

Jon Karthaus regisseerde de zomerse film en schreef samen met Diederik Jekel ook het scenario. Costa!! is vanaf donderdag 17 maart 2022 in de bioscoop te zien.

Beeld: Screenshot uit trailer 'Costa!!' van Dutch FilmWorks
Tekst: Dutch FilmWorks

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopCosta!! (2022)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws