Netflix onthult de trailer van 'Red Notice' met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot

Netflix onthult de trailer van 'Red Notice' met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot

Netflix onthult zojuist de eerste trailer van Red Notice (2021), de actiefilm met een topcast die volgende maand in première gaat. In de trailer maken we kennis met een oplichter, een FBI-agent en een beruchte kunstdief.

FBI-agent John Hartley (Dwayne Johnson) wordt op de zaak gezet om de meest gezochte personen ter wereld te vinden. Zijn grootschalige zoektocht brengt hem bij 's werelds beste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds), waar hij mee zal samen moeten werken om de meest gezochte kunstdief ter wereld, "The Bishop" (Gal Gadot), op te pakken.

Bekijk hier de trailer van Red Notice:

Universal zou de film oorspronkelijk uitbrengen in de bioscoop, maar verkocht de film wegens de gesloten bioscopen tijdens de coronacrisis aan Netflix. De actiefilm is geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber, die eerder met Johnson werkte aan Central Intelligence (2016) en Skyscraper (2018).

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Red Notice is vanaf 12 november te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Red Notice (2021)
6.4
Een door Interpol uitgevaardigde 'red notice' is een wereldwijd alarmsignaal bedoeld om 's werelds meest gezochte misdadigers op te sporen en aan te houden.
Beeld: Still 'Red Notice' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sRed Notice (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws