Eerste explosieve beelden te zien van nieuwe Michael Bay-film 'Ambulance' met Jake Gyllenhaal

Eerste explosieve beelden te zien van nieuwe Michael Bay-film 'Ambulance' met Jake Gyllenhaal

Universal onthult zojuist de eerste beelden van Ambulance (2022), de nieuwste actiefilm van regisseur Michael Bay. De misdaadfilm verschijnt februari 2022 op het witte doek.

Veteraan William Sharp zit in geldnood en heeft 231.000 dollar nodig. Het personage van Jake Gyllenhaal vraagt hem of hij niet meer zou willen. Hij zoekt nog iemand om 32 miljoen mee te stelen. De overval verloopt echter niet zoals gepland en de twee mannen moeten een ambulance stelen om zichzelf te redden van de politie.

Bekijk hier de trailer van Ambulance:

De hoofdrollen worden gespeeld door Jake Gyllenhaal, die onlangs schitterde in Netflix-film The Guilty (2021), Eiza González en Yahya Abdul-Mateen II. Ook Devan Long, Jose Pablo Cantillo en Jamie McBride komen voorbij.

Regisseur Michael Bay kennen we vooral door zijn Transformers-reeks en door zijn films als Armageddon (1998) en Bad Boys (1995). Zijn laatste film was 6 Underground (2019) en na Ambulance staat sciencefictionfilm Robopocalypse op de planning.

Ambulance draait vanaf 17 februari 2022 in de bioscoop.

Ambulance (2022)
Will (Yahya Abdul-Mateen II) is een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen.
Afbeelding via Universal
Afbeelding via Universal
Beeld: Still 'Ambulance' via Universal
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopAmbulance (2022)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws