Kevin James als neonazi op nieuwe poster van thriller 'Becky'

Kevin James als neonazi op nieuwe poster van thriller 'Becky'
6 juni 2020 om 12:24

Ditmaal geen Paul Blart-personage voor de komedie acteur Kevin James, maar een bloedserieuze rol als neonazi in de nieuwe actiethriller Becky (2020). Ter ere van de digitale release in Amerika slingeren de makers vrijdag een gloednieuwe poster de wereld in.

Op de nieuwe artistieke poster is Kevin James goed te zien als de angstaanjagende neonazi Dominick. Opvallend is dat Joel McHale – bekend als Jeff in Community (2009–2015) – die een grote rol heeft in de trailer van Becky, nergens te bekennen is op de poster. Of is hij de strompelende man waarvan wij het gezicht niet zien? In plaats daarvan heeft Apex (gespeeld door worstelaar Robert Maillet) een prominente plek. Is dit een voorbode voor het plot?

Becky (gespeeld door Lulu Wilson) reist met haar familie af naar een vakantiehuis aan het meer in de hoop opnieuw een band met haar vader (McHale) op te bouwen na de dood van haar moeder. Het tripje loopt echter volledig in de soep als een groep voortvluchtige misdadigers het vakantiehuisje binnenvallen.

Bekijk hier de trailer van Becky:

Oorspronkelijk zou Simon Pegg, bekend van zijn rollen in onder andere Hot Fuzz (2007) en Shaun of the Dead (2004), de rol van neonazi Dominick op zich nemen, maar vanwege overlappende schema's heeft James het van hem overgenomen. In de Verenigde Staten is de film nu al on demand te bekijken en de eerste reacties zijn erg positief. Of en wanneer we de film ook in Nederland te zien krijgen is nog onbekend.

Becky (2020)
5.7
De dertienjarige Becky gaat met haar vader, de weduwnaar Jeff, een weekendje weg. Na de dood van haar moeder hoopt Becky, die zich op emotioneel vlak afgesloten heeft van de rest van de wereld, de band met haar vader te versterken.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Becky' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsBecky (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten