Onzekerheid over 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'-spinoff over Spider-Gwen

Onzekerheid over 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'-spinoff over Spider-Gwen
6 juni 2020 om 13:04

Na het succes van de bijzondere animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) kwam al snel naar buiten dat er plannen klaarliggen voor zowel een vervolg als voor een spin-off over Spider-Gwen. Hailee Steinfeld, die de stem inspreekt van de vrouwelijke held, laat in een interview weten dat het onzeker is of deze film er nog komt.

Toen Steinfeld werd gevraagd of er nog steeds aan de film gewerkt wordt, reageerde ze als volgt:

Niet dat ik weet. Het is wel grappig, aangezien nu juist de tijd is om dit soort dingen te ontwikkelen. Maar ik denk wel dat alles vanwege de pandemie is uitgesteld. Daardoor hoor ik sowieso niet veel nieuws de laatste tijd.

Het is dus goed mogelijk dat er achter de schermen druk aan de animatie wordt gewerkt, maar het is in ieder geval duidelijk dat Steinfeld nog niet in de startblokken staat om de rol in te spreken. Animatiefilms duren altijd al langer om te produceren; zo kostte het de makers vier jaar om het eerste deel te produceren – wat overigens goed te zien was door de enorm hoge kwaliteit van de animaties.

Eerst staat nog het vervolg Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 (2022) op de planning, en de vrouwelijke spin-off heeft daardoor een lagere prioriteit. De Spider-Gwen-spinoff zal naar verwachting, als de film er nog komt, niet voor 2022 te zien zijn.

Bekijk hier het hele interview met Steinfeld:

Eerder werd al bekend dat naast Gwen Stacy ook Silk (ook wel bekend als Cindy Moon) en Jessica Drew uit de stripboeken als Spider-vrouwen te zien zullen zijn in de spin-off. Lauren Montgomery zou de film naar alle waarschijnlijkheid gaan regisseren, met Bek Smith die het script schrijft.

In de tussentijd is Sony bezig met een andere vrouwelijke Spider-Man-film, volgens geruchten over Madame Web.

Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)
8.4
'Spider-Man: Into the Spider-Verse' stelt je voor aan Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en aan de eindeloze mogelijkheden van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Spider-Man Into the Spider-Verse' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsSpider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten