Apple TV+ deelt trailer van het nieuwe seizoen van mysterieuze horrorserie 'Servant' met Rupert Grint

Apple TV+ deelt trailer van het nieuwe seizoen van mysterieuze horrorserie 'Servant' met Rupert Grint

Apple TV+ heeft gisteren de eerste onheilspellende trailer van het nieuwe seizoen van Servant (2019– ) gedeeld. De horrorserie van M. Night Shyamalan gaat over een familietragedie die onbedoeld allerlei duistere krachten oproept.

Het verdriet van de familie om het verlies zorgt ervoor dat er een breuk ontstaat in de onderlinge relaties. Omdat iedereen in beslag wordt genomen door zijn eigen ellende, merkt niemand dat er een mysterieuze kracht het huis binnenkomt. In het derde seizoen van de show lijkt alles een beetje gekalmeerd te zijn, maar niets blijkt minder waar. Bekijk de trailer hier:

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Rupert Grint, Lauren Ambrose, Toby Kebbell en Nell Tiger Free. Servant wordt geschreven en gemaakt door Tony Basgallop en M. Night Shyamalan. De eerste twee seizoenen van de show werden erg goed ontvangen.

Servant (2019– )
7.5
Een echtpaar uit Philadelphia rouwt om een onuitsprekelijke tragedie die een breuk in hun huwelijk veroorzaakt en de deur opent voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen.

Het derde seizoen van Servant verschijnt op 21 januari 2022 op Apple TV+. Daar kun je de eerste twee seizoenen van de serie nu al kijken. Het volledige aanbod van Apple TV+ vind je hier.

Beeld: Still 'Servant' via TMDb
Tekst: Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Apple TV+Servant (2019– )

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws