Nieuw op Disney+: alle seizoenen van kostuumdrama 'Poldark'

Nieuw op Disney+: alle seizoenen van kostuumdrama 'Poldark'

Op Disney+ kijk je vanaf vandaag niet alleen naar de eerste afleveringen van Hawkeye (2021), ook voegt de streamingdienst alle seizoenen toe van de historische dramaserie Poldark (2015–2019). Met vijf seizoenen zijn dat genoeg afleveringen om de komende donkere dagen door te komen.

De serie speelt zich af in 1783 wanneer Ross Poldark terugkeert naar zijn geboortestreek Cornwall. Hij heeft drie jaar meegevochten in de Amerikaanse Revolutie maar treft bij aankomst thuis zijn landgoed en kopermijnen er vervallem bij. Ook is zijn vader in de tussentijd overleden… Tot overmaat van ramp heeft zijn jeugdliefde Elizabeth zich verloofd met zijn neef Francis. Ross voelt zich verraden en probeert een nieuw leven op te bouwen met zijn nieuwe huishoudster, de mooie Demelza.

Bekijk hier de trailer van Poldark:

De hoofdrollen worden gespeeld door Aidan Turner, ook wel bekend als dwerg Kili in de The Hobbit-films, Eleanor Tomlinson en Jack Farthing, die onlangs was te zien als prins Charles in Spencer (2021).

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

Seizoen 1 tot en met 5 van Poldark zijn nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Poldark (2015–2019)
8.3
Kijk op Disney+ • Het is 1783. Ross Poldark keert terug naar zijn geboortestreek Cornwall na drie jaar te hebben meegevochten in de Amerikaanse Revolutie.
Beeld: Still 'Poldark' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsPoldark (2015–2019)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws