Alle 10+ aangekondigde nieuwe films & series op Amazon Prime Video in december

Alle 10+ aangekondigde nieuwe films & series op Amazon Prime Video in december

Amazon Prime Video heeft weer een heleboel op de planning staan voor de volgende nieuwe maand. Van vier Nederlandse Originals tot een aantal films met topcasts om de donkere dagen mee door te komen. In de twee lijsten hieronder zie je welke films en series in december worden toegevoegd op Amazon Prime Video.

Andere handige pagina's:

Nieuwe series op Amazon Prime Video in december

Dit zijn alle series die volgende maand op Amazon Prime Video verschijnen. Hoewel de meeste gloednieuwe series zijn, staan er ook een aantal series tussen die eerder al ergens anders te zien zijn geweest.

Nieuwe films op Amazon Prime Video in december

Dit zijn alle films die in december op Amazon Prime Video worden verwacht. Al deze films zijn nieuw en komen dus voor het eerst op Amazon Prime Video.

Deze films staan dus allemaal op de planning bij Amazon Prime Video voor december. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Disney+ te zien is op Binnenkort op Amazon Prime Video. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Amazon Prime Video. Of bekijk de beste films via: Beste films op Amazon Prime Video.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tips

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws