Alle 10+ aangekondigde nieuwe films & series op Amazon Prime Video in december

Alle 10+ aangekondigde nieuwe films & series op Amazon Prime Video in december

Amazon Prime Video heeft weer een heleboel op de planning staan voor de volgende nieuwe maand. Van vier Nederlandse Originals tot een aantal films met topcasts om de donkere dagen mee door te komen. In de twee lijsten hieronder zie je welke films en series in december worden toegevoegd op Amazon Prime Video.

Andere handige pagina's:

Nieuwe series op Amazon Prime Video in december

Dit zijn alle series die volgende maand op Amazon Prime Video verschijnen. Hoewel de meeste gloednieuwe series zijn, staan er ook een aantal series tussen die eerder al ergens anders te zien zijn geweest.

 • Donnie op de Monnie (2021)
  Rapper Donnie duikt in de uitbundige levensstijl van een aantal mensen die al op jonge leeftijd veel geld wisten te verdienen.
 • Comedy Club (2021)
  We zien wat er gebeurt als je zes top-cabaretiers carte blanche geeft om hun eigen comedyshow te maken, zonder enige restrictie.
 • Harlem (2021– )
  6.7
  'Harlem' volgt vier stijlvolle en ambitieuze beste vriendinnen in Harlem, New York City: een professor die worstelt om ruimte te maken voor haar liefdesleven;
 • Dutch Wheels (2021)
  Bij het Rotterdamse bedrijf Absolute Motors, het snelst groeiende auto-tuning bedrijf van Europa, customizen teams van jonge toptalenten de meest exclusieve auto’s ter wereld voor hun belangrijke, kleurrijke klanten, die uiteraard elke dag eersteklas service eisen.
 • The Ferragnez (2021)
  7.0
  'The Ferragnez' is een docuserie over het buitengewone leven van Chiara Ferragni en Fedez. Een verhaal dat achter de schermen gaat van een van de meest gevolgde koppels ooit.
 • The Expanse (2015–2022)
  8.5
  'The Expanse' speelt zich 200 jaar in de toekomst af waar een zaak van een vermiste jonge vrouw een geharde rechercheur en een foute scheepskapitein bij elkaar brengen.
 • Tampa Baes (2021)
  4.3
  Realityserie die een jonge groep lesbische vriendinnen in Tampa Bay volgt.
 • Over Grenzen (2021– )
  De vierdelige serie onthult de sleutelrol die Nederland en België spelen in de wereldwijze drugsindustrie. 'Over Grenzen' verkent de ondergrondse strijd tussen gespecialiseerde politie-eenheden en machtige ondergrondse drugskartels en onderzoekt hoezeer deze lucratieve bedrijfstak inmiddels is doorgedrongen in alle lagen van de maatschappij.
 • The Grand Tour (2016– )
  8.7
  Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zijn terug met The Grand Tour. Een programma over avontuur, spanning en vriendschap… als je accepteert dat je vrienden ook degenen zijn die je extreem irritant vindt.
 • With Love (2021– )
  7.5
  Kijk op Prime Video • Volgt broer en zus Lily en Jorge, die op een missie zijn om liefde en een doel te vinden. Ze kruisen paden met schijnbaar ongerelateerde bewoners tijdens enkele van de meest verheven dagen van het jaar - de feestdagen.

Nieuwe films op Amazon Prime Video in december

Dit zijn alle films die in december op Amazon Prime Video worden verwacht. Al deze films zijn nieuw en komen dus voor het eerst op Amazon Prime Video.

Deze films staan dus allemaal op de planning bij Amazon Prime Video voor december. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Disney+ te zien is op Binnenkort op Amazon Prime Video. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Amazon Prime Video. Of bekijk de beste films via: Beste films op Amazon Prime Video.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tips

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws