Nieuw op Netflix: de 10 beste films van deze week

Nieuw op Netflix: de 10 beste films van deze week

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de tien beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Zo is vanaf deze week de magische kerstfilm A Boy Called Christmas (2021) te zien met Michiel Huisman, net als Oscarwinnaar BlacKkKlansman (2018). Ook voegde Netflix de schattige animatiefilm Robin Robin (2021) toe.

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 7.0
  Kijk op Netflix • Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. Wanneer de verdachte ondervraagd wordt, zegt hij maar één ding:
 2. 7.0
  Kijk op Netflix • Omdat haar ei toevallig op een vuilnisbelt terecht komt, wordt Robin opgevoed door een liefhebbende muizenfamilie.
 3. 6.9
  Kijk op Netflix • Gerona, 1978: een verliefdheid zorgt ervoor dat een gepeste tiener nieuwe vrienden maakt in een zomer vol inbraken, overvallen, liefde en nog veel meer.
 4. 6.9
  Kijk op Netflix • In deze documentaire zie je de 11-jarige Harry, een scholier die niet kan lezen of schrijven. Hij probeert zijn analfabetisme te overwinnen in een voorstad van Londen.
 5. 6.7
  Kijk op Netflix • Nikolas gaat in het besneeuwde noorden op zoek naar zijn vermiste vader, vergezeld door een eigenwijs rendier en een muis als huisdier.
 6. 6.4
  Kijk op Netflix • In de Sovjettijd knijpen drie Estlandse jongens ertussenuit. Ze vluchten naar Zweden, maar ontdekken al snel dat de vrije wereld ook niet perfect is.
 7. 6.3
  Kijk op Netflix • Deze documentaire gaat over drie Britse tweedegeneratievrouwen die worden geconfronteerd met familieruzie en uitsluiting als ze liefde buiten hun geloof vinden.
 8. 6.3
  Kijk op Netflix • In deze documentaire zie je de 11-jarige Harry, een scholier die niet kan lezen of schrijven. Hij probeert zijn analfabetisme te overwinnen in een voorstad van Londen.
 9. 6.1
  Kijk op Netflix • Jack Reacher vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner.
 10. 6.1
  Kijk op Netflix • Jackie "Justice", een aan lager wal geraakte MMA-vechtster, is gefaald in het enige waar ze ooit in heeft uitgeblonken, namelijk vechten.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws