AppleTV+ brengt nieuwe teaser uit van 'The Tragedy of Macbeth' met Denzel Washington en Frances McDormand

AppleTV+ brengt nieuwe teaser uit van 'The Tragedy of Macbeth' met Denzel Washington en Frances McDormand

In de nieuwe beelden van The Tragedy of Macbeth (2021) gaat het klassieke verhaal meteen van start als we zien dat Lord Macbeth, gespeeld door Denzel Washington, de koning doodt. De verontrustende, maar veelbelovende teaser geeft niet veel weg, maar we krijgen wel een glimps van de geweldige stijl die regisseur Joel Coen voor zijn nieuwste project gebruikt.

Oscarwinnend regisseur Coen gaat voor het eerst in zijn carrière een groot project aan zonder zijn broer Ethan en hoewel de twee als duo meerdere malen in de prijzen gevallen zijn, lijkt Joel het in zijn eentje ook niet slecht te doen. In Hollywood wordt druk gespeculeerd over de eventuele Oscars die hij met deze film zou kunnen binnenslepen. Zou de film daadwerkelijk kunnen leiden tot een vijfde Oscar voor MacDormand en/of een derde voor Washington?

The Tragedy of Macbeth vertelt het verhaal van Macbeth die zich door drie heksen laat overtuigen de koning van Schotland te dooden om zo zelf op de troon te komen. Waar Macbeth echter geen rekening mee gehouden heeft, is het schuldgevoel waarmee hij worstelt en dat zijn vrouw, Lady Macbeth gespeeld door MacDormand, door haar nieuw vergaarde macht verandert.

The Tragedy of Macbeth draait vanaf 30 december 2021 in de bioscoop en zal vanaf 14 januari te zien zijn via AppleTV+.

The Tragedy of Macbeth (2021)
7.4
Een Schotse heer raakt er door een trio heksen van overtuigd dat hij de volgende koning van Schotland zal worden, en zijn ambitieuze vrouw steunt hem in zijn plannen om de macht te grijpen.
Beeld: Still 'The Tragedy of Macbeth' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films BioscoopThe Tragedy of Macbeth (2021)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws