Netflix deelt trailer van realityserie 'Coming Out Colton'

Netflix deelt trailer van realityserie 'Coming Out Colton'

Netflix heeft zojuist de eerste trailer van realityserie Coming Out Colton (2021– ) met Colton Underwood gedeeld. De show gaat over hoe Underwood zijn eigen seksualiteit leert begrijpen en hoe hij, na lang wikken en wegen, besluit uit de kast te komen.

Underwood speelde vroeger American Football op professioneel niveau en verscheen daarna op televisie. Hij deed mee aan verschillende programma's, waaronder The Bachelorette en The Bachelor. Al die tijd verzweeg hij een deel van zichzelf, omdat hij zelf ook niet goed wist wat hij er mee moest. Maar in deze nieuwe realityserie doorbreekt hij dat zwijgen en doet hij een boekje open over zijn seksuele identiteit, zijn eigen verwarring daarover en de verwachtingen van zijn omgeving. Bekijk de trailer hier:

De voormalig topsporter en televisiester weet alleen nog bijna niks van de LHBTQ+-gemeenschap, heeft last van zijn eigen vooroordelen en is ook bang voor de reacties van zijn vrienden en familie. Maar stapje voor stapje maakt hij vorderingen. Coming Out Colton is vanaf aanstaande vrijdag, 3 december, te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar wat er binnenkort nog meer op Netflix verschijnt? Hier vind je ons complete overzicht.

Coming Out Colton (2021– )
6.7
Voormalig NFL-speler en 'Bachelor'-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.
Beeld: Poster 'Coming Out Colton' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sComing Out Colton (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws