Avontuurlijke komedieserie 'Around the World in 80 Days' met David Tennant nu al verlengd met tweede seizoen

Avontuurlijke komedieserie 'Around the World in 80 Days' met David Tennant nu al verlengd met tweede seizoen

Around the World in 80 Days (2021– ), de aankomende verfilming van Jules Verne's roman met David Tennant in de hoofdrol, krijgt een tweede seizoen. En dat is best bijzonder nieuws, want het eerste seizoen van de serie is nog niet eens verschenen.

Dat hebben de producenten van de serie vandaag bevestigd. Daarnaast hebben ze ook laten weten dat ze samen werken aan een bewerking van een andere Jules Verne-klassieker, Journey to the Centre of the Earth. Beide series zullen worden geproduceerd door Simon Crawford Collins en Lionel Uzan voor Federation.

Het eerste seizoen van Around The World In 80 Days, met in de hoofdrollen David Tennant, Ibrahim Koma en Leonie Benesch, verschijnt binnenkort. In de serie gaan de drie samen op een bijzondere missie: ze zullen over de hele wereld reizen binnen 80 dagen. Een onderneming die zo onhaalbaar lijkt dat de meesten mensen het drietal vierkant uitlachen. Maar daar laten ze zich niet door tegenhouden.

In het tweede seizoen zullen Phileas Fogg (Tennant) en zijn team opnieuw een hachelijke uitdaging aangaan om de aardbol te doorkruisen. De deals zijn nog niet helemaal rond, maar naar verwachting zal de hele originele cast terugkeren.

Around the World in 80 Days (2021– )
6.8
Avonturier Phileas Fogg begint aan een reis rond de wereld en probeert binnen 80 dagen weer thuis te zijn. Met David Tennant, Leonie Benesch en Peter Sullivan.

De eerste afleveringen van Around the World in 80 Days zullen vanaf januari in Groot-Brittanië en de VS te zien zijn. Het is nog niet bekend wanneer de avonturenserie naar Nederland komt.

Beeld: Still 'Around the World in 80 Days' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

SeriesAround the World in 80 Days (2021– )

Meer series

Meer series

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws