Netflix deelt nieuwe trailer van documentaireserie 'Stories of a Generation' met Paus Franciscus

Netflix deelt nieuwe trailer van documentaireserie 'Stories of a Generation' met Paus Franciscus

Netflix heeft zojuist een nieuwe trailer van Stories of a Generation - with Pope Francis (2021– ) gedeeld. In de documentaireserie krijgen we talloze levensverhalen en -adviezen voorgeschoteld van een groep wijze 70-plussers, waaronder de paus zelf.

"Het is belangrijk voor de toekomst van de mensheid dat jonge mensen met oude mensen praten." Dat zijn de woorden van Paus Franciscus, en velen zullen het ongetwijfeld met hem eens zijn. Netflix zag ook wel wat in die wijsheid en besloot samen met de paus en Martin Scorsese een documentaireserie te maken. Bekijk de nieuwe trailer hieronder:

In de serie komen 18 mensen van boven de zeventig aan het woord. Ze worden geïnterviewd door filmmakers die zelf allemaal jonger dan dertig zijn, die hen bevragen over hun levenslessen, ideeën over liefde, pijn, werk en dromen.

Stories of a Generation - with Pope Francis (2021– )
7.2
In openhartige en hartverwarmende verhalen delen inspirerende vrouwen en mannen van boven de 70 aangrijpende levenslessen en cruciale keuzes uit hun opmerkelijke leven.

Alle afleveringen van Stories of a Generation - with Pope Francis zijn vanaf 25 december te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Stories of a Generation' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sStories of a Generation - with Pope Francis (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws