Tom Hardy keert terug in het nieuwe seizoen van 'Peaky Blinders', teaser nu te zien

Tom Hardy keert terug in het nieuwe seizoen van 'Peaky Blinders', teaser nu te zien

Het zesde en laatste seizoen van hitserie Peaky Blinders (2013–2022) komt eraan! Op het officiële Twitteraccount van de serie is gisteren een teaser van het nieuwe seizoen gedeeld, waaruit blijkt dat Tom Hardy's personage Alfie Solomons zal terugkeren.

De misdaadserie volgt de Shelby-familie, die tijdens het begin van de 20ste eeuw de dienst uitmaken in het criminele circuit in Birmingham. In de teaser is nog maar weinig te zien van het nieuwe seizoen. Wat wel zeker is, is dat hoofdrolspeler Thomas Shelby, gespeeld door Cillian Murphy, van de partij zal zijn. En Alfie Solomons dus ook!

De productie van het laatste seizoen van Peaky Blinders werd flink vertraagd door de pandemie en de daarbij komende beperkingen. Uiteindelijk is het de producenten toch gelukt. Hoewel de serie met deze nieuwe afleveringen wordt afgesloten, is het team nog niet klaar. Bedenker Steven Knight kondigde eerder al een Peaky Blinders-film aan, en heeft ook laten doorschermen dat er spin-off shows aankomen.

Peaky Blinders ging in 2013 in première bij BBC en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest geprezen shows van de afgelopen jaren. De misdaadserie werd genomineerd voor meerdere BAFTA-awards en heeft een terugkerende sterrencast met namen als Sam Neill, Anya Taylor-Joy, Annabelle Wallis, Adrien Brody en Sam Claflin.

Peaky Blinders (2013–2022)
8.8
Kijk op Netflix • 'Peaky Blinders' speelt zich af in Birmingham net na de Eerste Wereldoorlog, in 1919. Tommy Shelby (Cillian Murphy) leidt er de beruchte bende the Peaky Blinders en wilt er de maatschappelijke ladder beklimmen.

De eerste vijf seizoenen van Peaky Blinders zijn nu te zien op Netflix. Het zesde seizoen van de serie verschijnt begin 2022, wanneer precies is nog niet bekend. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Peaky Blinders' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixPeaky Blinders (2013–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws