'Red Notice' is de best bekeken film op Netflix ooit

'Red Notice' is de best bekeken film op Netflix ooit

Misdaadkomedie Red Notice (2021) met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot is de meest bekeken film op Netflix ooit. Dat heeft het platform gisteren bekendgemaakt. Er werd meer dan 320 miljoen uur naar de film gekeken.

Het vorige record was voor Sandra Bullocks Bird Box (2018), dat in totaal zo'n 280 miljoen uur werd bekeken. Maar Red Notice zit daar nu al ruim overheen, en dat terwijl de film nog helemaal niet zo lang te zien is. Op dit moment heeft ongeveer de helft van alle Netflix-gebruikers wereldwijd de misdaadkomedie gezien. Hoofdrolspeler Gadot deelde het nieuws op haar Instagram.

Red Notice gaat over FBI-profiler John Hartley, gespeeld door Johnson. Hartley is genoodzaakt om samen te werken met een beruchte kunstdief tijdens een grote overval, om zo een wereldwijd gezochte crimineel, gespeeld door Gadot, te kunnen vangen.

De film werd geproduceerd door Seven Bucks Productions, het productiebedrijf van Johnson, en ging in november in première op Netflix. De misdaadkomedie staat op dit moment in 94 landen in de top 10.

Red Notice (2021)
6.3
Een door Interpol uitgevaardigde 'red notice' is een wereldwijd alarmsignaal bedoeld om 's werelds meest gezochte misdadigers op te sporen en aan te houden.

Red Notice is nu te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar wat wij van de film vonden? Lees hier de recensie van onze redacteur. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Red Notice' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixRed Notice (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws