Nieuw op Netflix: Thaise horrorfilm 'The Whole Truth'

Nieuw op Netflix: Thaise horrorfilm 'The Whole Truth'

De spannende Thaise horrorfilm The Whole Truth (2021) is vanaf vandaag te zien op Netflix. De film gaat over een broer en zus die, nadat hun moeder een ongeluk krijgt, allerlei duistere geheimen over hun familie beginnen te ontdekken.

Als hun moeder bij een auto-ongeluk in het ziekenhuis belandt, ontdekken Pim en Putt plotseling dat ze grootouders hebben van wie ze nog nooit hebben gehoord. Zo lang hun moeder in het ziekenhuis ligt, logeren ze daar. Maar binnen de muren van het huis van hun grootouders ligt al heel lang een angstaanjagende geheim over de familie verborgen. Dat geheim openbaart zich geleidelijk aan Pim en Putt door een mysterieus gat in de muur…

De horrorfilm is geregisseerd door Wisit Sasanatieng, die samen met Abishek Jirathaneswongse ook het scenario schreef. De hoofdrollen in The Whole Truth worden gespeeld door Sutatta Udomsilp, Nattapat Nimjirawat, Nicole Theriault, Tarika Tidatith en Sompob Benjathikul.

The Whole Truth (2021)
5.1
Als een broer en zus op een vreemd gat in de muur van het huis van hun grootouders stuiten, vinden er gruwelijke incidenten plaats die duistere familiegeheimen onthullen.

The Whole Truth is nu te zien op Netflix. Heb je zin in nog veel meer horror? Hier vind je ons overzicht van de vijf beste horrorseries op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'The Whole Truth' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Whole Truth (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws