Emily viert haar verjaardag in nieuwe video van 'Emily in Paris' seizoen 2

Emily viert haar verjaardag in nieuwe video van 'Emily in Paris' seizoen 2

Over iets minder dan drie weken is eindelijk het nieuwe seizoen van Emily in Paris (2020– ) te zien op Netflix. Om ons alvast enthousiast te maken voor de nieuwe afleveringen, onthult de streamingdienst een gloednieuwe clip van seizoen 2.

Emily krijgt een pakketje binnen vanuit de VS met allerlei attributen en cadeautjes om haar verjaardag in Parijs te vieren. Emily heeft echter niet zo'n zin om het te vieren, maar haar vriendin Mindy (Ashley Park) denkt daar anders over. "Je vrienden bepalen of het gevierd wordt of niet, zo werken verjaardagen."

Bekijk hier de nieuwe clip van Emily in Paris:

In het nieuwe seizoen heeft Gabriel besloten om in Parijs te blijven en voor Emily is het nu tijd om vooral aan zichzelf te denken. Haar liefdesleven krijgt echter een nieuwe wending krijgt na een ontmoeting met een expat die haar zowel irriteert als intrigeert. En natuurlijk staat ook weer de mode van Emily, haar vriendin Mindy Chen (Ashley Park), haar baas Sylvie Grateux (Philippine Leroy-Beaulieu) en haar collega Julien (Samuel Arnold) centraal.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Emily in Paris is vanaf 22 december te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Emily in Paris (2020– )
6.9
Kijk op Netflix • Emily (Lily Collins) is een ambitieuze marketingmanager uit Chicago. Emily bemachtigt onverwachts haar droombaan in Parijs wanneer haar bedrijf een Frans luxe marketingbureau overneemt.
Beeld: Still 'Emily in Paris' via Netflix / Carole Bethuel
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sEmily in Paris (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws