Sylvester Stallone gecast als maffioso in nieuwe serie van 'The Sopranos'-maker

Sylvester Stallone gecast als maffioso in nieuwe serie van 'The Sopranos'-maker

Sylvester Stallone mag dan wel zijn vertrek uit de Expendables-franchise aankondigen, stoppen met acteren staat voorlopig nog niet op de planning. Naast zijn terugkeer in Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2021) is de acteur nu ook gecast voor een hoofdrol in Kansas City, een nieuwe serie van de Amerikaanse streamingdienst Paramount+.

In de nieuwe serie kruipt Stallone in de huid van maffioso Sal. De gangster uit New York City krijgt de taak om zijn Italiaanse maffiafamilie weer op te richten in de gemoderniseerde stad Kansas City, Missouri. Daar ontmoet Sal verrassende en nietsvermoedende personages die hem volgen op zijn onconventionele weg naar de macht.

De serie speelt zich in het heden af en het script wordt momenteel geschreven door Taylor Sheridan en Terence Winter, die samen met Stallone tevens de productie op zich nemen. Sheridan bracht eerder de veelgeprezen serie Mayor of Kingstown uit en Winter kennen we als schrijver en uitvoerend producent van The Sopranos (1999–2007).

Kansas City is een serie van Paramount+, een streamingdienst die vooralsnog niet beschikbaar is in Nederland. Het is echter goed mogelijk dat een Nederlandse dienst of zender de rechten in ons land overkoopt. Een releasedatum is nu nog niet bekend. Stallone is binnenkort eerst nog te zien in The Expendables 4 (2022) en in actiefilm Samaritan (2021).

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Celebrities Video on demand

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws