Eerste teaser 'Doctor Strange: In the Multiverse of Madness' met Benedict Cumberbatch nu te zien

Eerste teaser 'Doctor Strange: In the Multiverse of Madness' met Benedict Cumberbatch nu te zien

Het is lang wachten geweest en dan kwam óók nog het nieuws dat sommige delen van de film opnieuw opgenomen moesten worden. Bij sommigen onder ons zonk misschien wel de moed in de schoenen, maar de dag is eindelijk daar: Marvel Studios heeft zojuist de eerste teaser van Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) gelanceerd, die ook al even na Spider-Man: No Way Home (2021) te zien waren voor de gelukkigen.

Doctor Strange: In the Multiverse of Madness is al sinds de release van Doctor Strange (2016) een van de meest naar uitgekeken Marvel-films. De releasedatum is meer dan eens uitgesteld mede door de pandemie en onlangs werd er opnieuw voor uitstel gevreesd toen bekendgemaakt werd dat na de eerdere afronding van de opnames, de opnames opnieuw begonnen waren. Gelukkig zou het alleen gaan om korte scènes waarin de makers meer collega-superhelden wilden laten verschijnen in deze film; slechts enthousiasme van de regisseur werd het ook wel genoemd.

Grote onthulling van de teaser is dat de film zal inhaken op de gebeurtenissen in Marvel-serie What If...? (2021– ), waar we kennismaakten met de kwaadaardige Strange Supreme. Naast de nieuwe beelden is er ook een officiële poster uitgekomen:

Naast Benedict Cumberbatch die uiteraard weer te zien zal zijn als Doctor Strange zelf, zal ook Elizabeth Olsen tot grote vreugde van de fans in deze nieuwe Marvel te zien zijn. Zij pakt haar rol weer op als Scarlet Witch en uiteraard vindt de film plaats na de gebeurtenissen van WandaVision (2020–2021). Hoewel de teaser ons al een goed beeld geeft van wat we verwachten kunnen, zullen we Marvel kennende, over de komende maanden meer zoethoudertjes krijgen ter promotie.

Doctor Strange: In the Multiverse of Madness is vanaf 5 mei te zien in de bioscoop.

Beeld: Still 'Doctor Strange: In the Multiverse of Madness' via TMDb
Tekst: Marvel Studios

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws