Videoland onthult eerste beelden van 'Mocro Maffia' seizoen 4

Videoland onthult eerste beelden van 'Mocro Maffia' seizoen 4

Nadat Videoland vorige week de releasedatum bekendmaakte van alweer het vierde seizoen van de harde serie Mocro Maffia (2018– ), onthult de streamingdienst vandaag de eerste beelden.

Heel veel over het plot zegt de eerste teaser nog niet, wel beloven de flitsende beelden in de video veel geweld, drugs en wapens zoals we dat gewend zijn van de Nederlandse misdaadserie over de drie criminele vrienden Romano, Potlood en De Paus.

Bekijk hier de teaser van Mocro Maffia seizoen 4:

Onlangs verscheen op Videoland de korte film Mocro Maffia: Meltem (2021), die aansluit op het derde seizoen. Fans wordt dus aangeraden om voor de start van seizoen 4 nog even deze korte film te kijken. Zo vulde Videoland ook al het gat tussen seizoen 2 en 3 op met de miniserie Mocro Maffia: Komtgoed (2021).

Mocro Maffia seizoen 4 is vanaf 28 januari 2022 te zien op Videoland. Elke week verschijnt vanaf dan een gloednieuwe aflevering. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Videoland.

Mocro Maffia (2018– )
8.2
Kijk op Videoland • 'Mocro Maffia' is een misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk.
Beeld: Still 'Mocro Maffia' via Videoland / YouTube
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's VideolandMocro Maffia (2018– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws