Nieuwe beelden 'Killing Eve' seizoen 4 duiden op slechte afloop

Nieuwe beelden 'Killing Eve' seizoen 4 duiden op slechte afloop

Naast de eerste foto's en teaser van Killing Eve (2018–2022) seizoen 4 is er nu opnieuw beeldmateriaal verschenen. Een tipje van de sluier wordt opgelicht over het vierde en laatste seizoen van de serie. Als je al dacht dat de vrouwen in de eerste drie seizoenen in een absolute chaos leefden, dan wordt seizoen vier alleen maar erger. De nieuwe teaser is nu te zien.

Zoals we inmiddels gewend zijn, is Eve geobsedeerd door Villanelle. Daar zal in het nieuwe seizoen geen verandering in komen, al lijken hun dagen als moordlustig duo geteld. Is dit dan eindelijk het moment dat Eve en Villanelle toe zullen geven dat er meer tussen hen speelt? Fans zullen zich klaar moeten maken voor een onverwachte twist. Dat gezegd hebbende, geven de nieuwe beelden maar weinig weg aangezien ze voornamelijk clips bevatten uit voorgaande seizoenen. De laatste beelden geven ons echter wel te denken, het duo zou hun wegen toch scheiden? Is dit echt of slechts een fantasie? Met nog twee maanden te gaan, is er dus toch nog iets om over te speculeren.

Seizoen vier van Killing Eve is vanaf 27 februari 2022 te zien in de Verenigde Staten en bestaat uit acht afleveringen. Wanneer de serie in Nederland te zien is, is nog niet bekendgemaakt.

Killing Eve (2018–2022)
8.2
Kijk op Videoland • 'Killing Eve' draait om Villanelle, een psychopathische huurmoordenares, en Eve de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen.
Beeld: Still 'Killing Eve' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's VideolandKilling Eve (2018–2022)

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws