Zoe Saldana deelt achter de schermen foto 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Zoe Saldana deelt achter de schermen foto 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Inmiddels is het vier jaar geleden dat de laatste Guardians of the Galaxy-film verscheen. Het bleef na Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) echter niet stil. Sterker nog, er is heel wat te doen geweest om de vervolgfilm Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023), met als grootste gebeurtenis het ontslag en het opnieuw in dienst nemen van regisseur James Gunn. In oktober leek het er even op dat de opnames voor de nieuwe Marvel-film begonnen waren, maar dat werd al snel ontkracht door Gunn. Bevestigt Zoe Saldana met haar nieuwe Instagrambericht dan eindelijk de start voor de opnames?

Actrice Saldana, in de Marvel-films te zien als Gamora, plaatste onlangs een collectie foto's op haar Instagrampagina met de verschillende looks die zij het afgelopen jaar aannam. Één daarvan is onmiskenbaar het personage Gamora. Het lijkt erop dat de cast en crew afgelopen jaar toch bijeen gekomen zijn voor de opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Wanneer dit was, blijft een raadsel. Hoe het ook zij, Gamora lijkt niet veel veranderd te zijn. Ze heeft nog steeds haar typische groene huidskleur met patronen op haar voorhoofd.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 25 mei 2023 te zien in de bioscoop.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)
'Guardians of the Galaxy Vol. 3' is een film uit 2023 in het genre actie / avontuur. In de film, geregisseerd door James Gunn, spelen onder anderen Chris Pratt en Zoe Saldana.
Beeld: Still 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' via TMDb
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Disney+ Films BioscoopGuardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws