Regisseur James Gunn reageert op 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'-nieuws

Regisseur James Gunn reageert op 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'-nieuws

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2021) is al sinds enige tijd onderweg en het blijkt geen gemakkelijke weg te zijn. Regisseur James Gunn werd door Disney ontslagen, fans kwamen in opstand en Disney wees hem opnieuw aan als regisseur. Ondanks het goede nieuws, lijkt het project tot dusverre nog stil te liggen. Althans tot gisteren toen acteur Chris Pratt, de Star-Lord zelf, leek aan te kondigen dat de opnames van start gaan. Opmerkelijk genoeg zegt Gunn dat dit niet klopt. Heeft Pratt zijn mond voorbij gepraat?

Gisteren deelde Team Coco op Twitter een video van Pratt vanaf de set van Guardians of the Galaxy Vol. 3. De video was bedoeld als een promotievideo voor een aankomende podcast, maar Pratt maakte van de gelegenheid gebruik om zijn bakkenbaarden te laten zien, speciaal voor zijn rol als Peter Quill/ Lord-Star.

Gunn kreeg veel vragen via Twitter, waarop de regisseur overigens erg actief is. Hij ontkent dat de opnames begonnen zijn en kwam uiteindelijk met een uitleg. De regisseur verklaart dat de repetities voor de film inderdaad zijn begonnen, maar dat de werkelijke opnames voorlopig nog even uitblijven. Bovendien wist hij niet eens dat Pratt bovenstaande video opgenomen had.

Al met al lijkt de komst van Guardians of the Galaxy Vol. 3 wel een stapje dichterbij te zijn nu de repetities in ieder geval begonnen zijn. Dat is welkom nieuws voor fans die al sinds 2017 op een vervolg zitten te wachten. In een andere tweet bevestigt Gunn dat zijn nieuwe Marvel-film nog steeds gepland staat voor 5 mei 2023.

Beeld: Still 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities BioscoopGuardians of the Galaxy (2014)Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2021)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws